Mössor med tryck – en god investering

Till skillnad från många andra plagg så byter man sällan ut en mössa. När man väl hittat något man gillar så håller man fast vid den och använder den varje dag då kylan kräver. Detta kan jämföras med en t-shirt som byts ut varje dag eller en hoodie som man antagligen har flera av.

I likhet med en jacka eller ryggsäck så är mössan ett plagg med god exponering under en stor del av året, men till en mycket lägre kostnad. Det är alltid smart att sätta sin logotyp på plagget som sitter “längst ut” och just där hittar vi mössan. Ni vill såklart att ert varumärke eller budskap så att det alltid syns och inte täcks över av något annat klädesplagg. Mössor med tryck uppfyller alla dessa önskemål och mycket mer!

mössor med tryck

En annan fördel med mössor är att dom har en perfekt tryckyta. Eftersom ert tryck ofta hamnar precis ovanför personens ögon blir det svårt att missa det, vilket ger många exponeringar av ert varumärke. Mössor finns ofta i många olika färger, och i en “one size” storlek vilket gör att ni inte behöver fundera så mycket på storlekar . Detta gör mössan till mer av ett universiellt plagg som er omgivning kan ta emot utan att fundera på om plagget passar.

Vad gäller tryck så är många mössor som gjorda för brodyr, vilket inger både en exklusiv och mysig känsla. Allt som allt är mössor med tryck inte bara en kostnad – det är en mycket god investering. Oavsett om ni använder som själva eller delar ut dom som en giveaway så kommer det garanterat att vara värt pengarna.