Bra profil inför vintern? Mössor med tryck såklart!

Under långa perioder regerar vintern och kylan vårt avlånga land, kallt och ruggigt väder gör (nästan) ingen glad men man får kämpa sig igenom det. Varför inte ge era kunder och anställda lite hjälp på traven genom att dela ut snygga och varma mössor inför höst och vinter? Få profilprodukter är så uppskattade som en ny fräsch mössa som värmer under kalla dagar!

Vilken mössa ska man då välja? Det är inte rocket science att välja mössa, men man kan ändå tänka till lite extra för att få det riktigt rätt. Tänk er in i era tänkta mottagare, vilka ska mössorna delas ut till? Är det kunder och anställda blir processen enkel, det är personer ni förmodligen känner till bra och vet vad de uppskattar.

Mer om mössor finner ni på: https://sv.wikipedia.org/wiki/M%C3%B6ssa

Välj en modell och tjocklek som ni vet kommer bli uppskattade. Är er demografi mitten av landet och nedåt räcker det oftast med en lite tunnare beanie mössa eller en mössa i jerseytyg. Dessa håller värmen bra, är tunna så de går att ha även på lite mildare höstdagar utan att de blir för varma och de är riktigt snygga!

För att hitta rätt modell kan en idé vara att kolla in en hemsida med många olika varianter att välja mellan. På printoz.se finner ni Sveriges största sortiment av mössor med tryck, där kan ni ställa in önskad färg och prisbild och få fram passande modeller för just er och era mottagare!

mössor med tryck

Välj en modell som ni vill förmedlar ert företag på ett bra sätt och stärker ert varumärke. En mössa måste vara skön men den får gärna även vara snygg, dagens användare är kräsna och en mössa kommer bäst till användning när den uppfyller båda kraven!

När ni valt en modell som är bra är det dags att välja tryck och brodyr, en enkel logo funkar oftast fint och gör mössan clean och fri från för mycket info samt håller den från att bli “säljig”. Dock går det med fördel att slänga in en webbadress eller liknande utan att det blir plottrigt.

För att se hur ert tryck och brodyr blir på mössan, be er leverantör om en digital bildskiss i PDF med trycket placerat på mössan. Då får ni en tydlig bild av hur slutresultatet av mössan blir innan ni kör igång!

Hur många bör man beställa? Ta en mössa till varje anställd och tänk igenom om ni kommer ha några kundevents under hösten och vintern där ni kan dela ut till de som vill ha. Ni kan också skicka med mössor i leveranser av varor till kunder samt dela ut till släkt och vänner samt ha ett gäng redo på kontoret ifall någon glömt sin mössa en kall dag! Beställ så att ni har lite extra, det går åt och då är det surt att ha slut på mössor när man som mest behöver dem!

Vill ni beställa mössor utan tryck och brodyr kan ni göra det på: https://hatstore.se/mossor/